fbpx

USPJEŠNO REALIZOVANA RADIONICA “JAČANJE TIMSKOG RADA U KRIZNIM SITUACIJAMA“

REALIZOVAN INTERNI TRENING ZA ZAPOSLENIKE KOMPANIJE “BA SERVICES“
August 14, 2020
REALIZOVANA INTERNA OBUKA ZA ZAPOSLENIKE MREŽE ZA IZGRADNJU MIRA
December 1, 2021
Show all

USPJEŠNO REALIZOVANA RADIONICA “JAČANJE TIMSKOG RADA U KRIZNIM SITUACIJAMA“

 

Na Zlatiboru (HOTEL OLIMP) u periodu 16. – 18.12.2020. godine Poslovno-edukativni centar KVENTUM u okviru svojih planiranih edukacija uspješno je realizovao radionicu kao posljednju u nizu aktivnosti prije završetka 2020. godine.

 

JAČANJE TIMSKOG RADA U KRIZNIM SITUACIJAMA

 

 

Radionica čiji su moderatori bili Alen Buljubašić, dipl. pedagog-psiholog i Goran Ristić, dipl. psiholog, izdvaja se od ostalih edukacija koje organizuje Poslovno-edukativni centar KVENTUM po tome što su tokom trodnevnog programa rada korišteni stripovi – alegorijske priče, kako bi se učesnicima radionice približile poslovne teorije iz oblasti timskog rada.

 

 

Tokom rada ispostavilo se da korištene alegorijske priče predstavljaju značajnu komponentu učenja, a metafore poput onih u stripu predstavljaju moćan medij za sticanje novih spoznaja o svijetu u kojemu živimo.

 

 

Korišteni su alati za osvještavanje vrlo važnih skrivenih obrazaca i fenomena timskog rada u kriznim situacijama, poput kvaliteta svjesnosti, integriteta, vizije, služenja, otvorenosti, karaktera, kognitivnih šema, sitemskog razmišljanja, dijaloga, etike i druge na kojima se zasnivaju moderne uspješne organizacije.

 

 Kroz interaktivne diskusije realizovane su sljedeće oblasti: 

 

ORGANIZACIJA TIMSKOG RADA U KRIZNIM SITUACIJAMA

USPJEŠNA KOMUNIKACIJA U TIMU

KLJUČNE KOMPETENCIJE U TIMSKOM RADU

 


 

Zahvaljujemo se još jednom svim učesnicima na aktivnom učešću tokom radionice, hrabrosti, iskrenom dijeljenju ličnih iskustava, dubokim uvidima u njihove misaone procese i ugodnom druženju, kao i voditeljima na profesionalno realizovanoj radionici.

 

 

 

 Vaš KVENTUM Tim

 

 

Biti dobar u poslu jeste umjetnost koja najviše inspiriše druge.