fbpx

OBAVJEŠTENJE O USLUGAMA EDUKACIJE

Članak: Kriza je prilika za lični rast i razvoj u svim sferama
April 6, 2020
UPRAVLJANJE LIČNIM POTENCIJALIMA U NOVIM USLOVIMA RADA
May 29, 2020

OBAVJEŠTENJE O USLUGAMA EDUKACIJE

 

Poštovani klijenti i poslovni saradnici,

Prateći razvoj epidemiološke situacije u Bosni i Hercegovini, kao i u zemljama okruženja i EU, te uzimajući u obzir preporuke Svjetske zdravstvene organizacije, nadležnih ministarstava, medicinskih stručnjaka iz zemlje i okruženja, namjera nam je da uskladimo način poslovanja Poslovno-edukativnog centra Kventum sa mjerama zdravstvene zaštite kako bismo nastavili sa našim poslovnim aktivnostima i kako bi pružene usluge zadržale isti  nivo kvaliteta na koji su navikli naši klijenti i poslovni saradnici.

S obzirom da su naše primarne aktivnosti vezane za edukacije, te da se naš rad već niz godina temelji na interakciji predavača i učesnika važno nam je da jednim dijelom održimo tradiciju koju smo izgrađivali, ali i da uvedemo nove i prilagođene aspekte poslovanja.

 


 

 

U međuvremenu dok ne počnemo sa realizacijom naših aktivnosti u punom kapacitetu stojimo Vam na raspolaganju vezano za organizovanje i kreiranje “IN-HOUSE“ TRENINGA i OBUKA sa savremenim oblastima i temama za zaposlenike unutar organizacije.
Prilikom organizovanja navedenih usluga pristupamo ispitivanju potreba organizacije i uzimamo u obzir strateške ciljeve, kao i specifične razvojne ciljeve samih učesnika, na osnovu kojih prilagođavamo trening/obuku prema zahtjevima organizacije i učesnika.

 

 


 

 

Takođe, nudimo i usluge organizovanja OTVORENIH TRENINGA koji se najčešće organizuju na zahtjev naših klijenata koji za određenu temu nemaju dovoljan broj učesnika da se formira grupa za “in-house“ trening. Da bi se navedeni trening mogao realizovati, mi pozivamo druge klijente na traženu temu kako bi popunili mjesta, a učesnici imaju priliku da se upoznaju sa radom drugih organizacija i da razmijene poslovna iskustva.

Kventum za potrebe treninga može obezbijediti savremenu trening salu koja se nalazi u blizini našeg Poslovno-edukativnog centra. Zavisno od dogovora sa organizacijom i nadređenima, sala se može organizovati u kapacitetu do 20 učesnika. Tokom treninga za učesnike je obezbijeđeno osvježenje, kafe pauze i ketering.

 


 

 

U okviru “in-house“ treninga i obuka, nudimo i uslugu KOUČINGA za jednog do pet zaposlenika sa mogućnošću odabira trajanja navedene usluge od mjesec do godinu dana.
Koristimo najsavremenije metode za individualni, timski ili grupni koučing, sa ciljem efektivnog i efikasnog unapređenja vještina i znanja kod zaposlenika radi postizanja dugoročnih radnih ciljeva.

Cilj koji kouč postavlja u procesu koučinga u poslovnom okruženju je da se identifikuju i razumiju prepreke i osmisle strategije i akcije u cilju eliminacije tih prepreka, kako bi se unaprijedio proces poslovanja od pojedinca do organizacije.

 


 

 

Pored navedenih usluga vršimo i pružanje E-SAVJETOVANJA u skladu sa potrebama i zahtjevima zaposlenika.  Naši predavači su u mogućnosti da kroz određeni vremenski period kontinuirano prate implementaciju i praktičnu primjenu alata, kao i da direktno rade sa zaposlenikom na rješavanju problema ili unapređenju poslovanja.

 


 

 

 

 

 

 

Potrebne su Vam dodatne informacije ili ponuda o navedenim uslugama?

Kontaktirajte nas!

 

+387 33 621 268

 
 

/kventum.ba

 

 

Nadamo se da ćete uz naše edukacije usavršiti svoja znanja i biti spremni naučeno primjeniti na radnom mjestu i u životu. Zapamtite da je edukacija glavni pokretač promjena u svijetu, zbog toga učite svaki dan i budite promjena koju želite.

 

Radujemo se zajedničkom učenju, druženju i razmjeni iskustava.

 

 

 Vaš KVENTUM Tim